Wintersport

Als voormalig gediplomeerd skilaraar en alpinist in hart en nieren is Rick Draijer in 2010 gestart met Tuday Sports, Funsport en Ski. Als ervaren wintersport specialist adviseren we u graag over het juiste materiaal, kleding en bescherming. Naast nieuwe artikelen hebben we ook een ruim en snel wisselend assortiment tweedehands, demo/test en ex-rental artikelen. Met ons Kindergarantieplan en Kinder Ski Abo kan wintersport met kinderen een stuk interessanter worden door de aantrekkelijke inruilmogelijkheden.

Via onze verhuurtak RenTuday is het ook mogelijk om bv. ski's, snowboards en schoenen te huren. Heeft u al ski's en/of snowboards dan verzorgen wij graag het onderhoud hiervoor in onze eigen werkplaats.

Tuday Sports is tevens de thuisbasis en pilot voor Turner Dutch Ski Technology, ski's en snowboards van Nederlandse bodem.

Wist u dat Tuday Sports voor al haar relatie's jaarlijks een Winter Warm Up Weekend organiseert. De start hiervan was in 2016 met 15 deelnemers, inmiddels gaan wij al met 80 enthousiaste wintersporters richting de Big 3 gletjers van Sölden Oostenrijk.

Wij proberen voor ieder budget een oplossing te vinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »