Turner ski's

De sensatie van het 2014: Tuday Sports ontwerpt en lanceert haar eigen ski merk, Turner Dutch  Ski Technology met als slogan "Straight is boring". Een skimerk van Nederlandse bodem.  De ontwikkeling (sinds 2012) vond plaats in de Kitzbuheler Alpen in samenwerking met een gerenommeerde Europese ski fabrikant. Wij laten ski's maken waar onze klanten naar vragen.

Het huidige assortiment omvat kinder ski's, junior ski's, short ski's,  piste cruisers, sport cruisers, all mountain super cruisers en in seizoen 2016-2017 de RevoX een revolutionaire sport-cross ski voor skilled riders.  Kortom voor elk wat wils. De verwachte prestaties, het aansprekende design en de aantrekkelijke prijs maakten de Turner ski's afgelopen seizoen een gewild artikel - een aantal maten zijn vrijwel uitverkocht. Enkele enthousiaste reacties staan hieronder. Voor het seizoen 2015/2016/ 2017 zijn een aantal nieuwe spectaculaire modellen en een tweetal skistokken aangekondigd - kijk hiervoor op www.turnersports.nl.

Huurkoop

Wij hebben er het volste vertrouwen in dat de Turner producten aan uw wensen voldoen. Tegelijk beseffen we dat Turner nog een vrij onbekend merk is. We hebben het daarom mogelijk gemaakt dat u nu nieuwe Turner ski's kunt kopen op basis van huurkoop. U huurt de ski's voor een week voor 30% van de nieuwprijs. Bent u na de skiweek enthousiast, dan betaalt u de resterende 70% en krijgen uw ski's ook een gratis servicebeurt zodat deze meteen tip top in orde zijn voor de volgende vakantie.

Mochten de ski's toch niet beantwoorden aan uw wensen, dan levert u na uw vakantie de ski's in.

Bekijk ons Turner assortiment

Enkele reacties van onze klanten

Hannah Bossink op de Wintermotion piste cruiser: "Het waren super ski's, bedankt!"
Een enthousiaste whatsapp met foto vanaf de piste in Flachau van Ed Verhelst: "Ski's zijn top!"
Annette Donker: "Net terug van een week skiën in Oostenrijk Heel blij met mijn nieuwe Turner ski's, nog nooit zo lekker geskied. Niets teveel gezegd."
Cees Burgersdijk, voorzitter skikring Alkmaar: "Niets teveel gezegd. De Turners glijden geweldig, draaien volstrekt vanzelfsprekend, geven uitstekende grip, ook op harde pisten, kunnen soms wel wat Vorlage gebruiken, maar dat hoort dan ook zo, en zijn (zelfs bij deze lengte) stabiel bij hogere snelheden! Ze zijn niet zwaar, kortom wat wil een mens nog meer, en dan die (actie-)prijs!!"

 
Turner Endurance Sport Cruiser, " echt topski' s'  

 
Skileraar Dick Zaal vanuit Westendorf, "Fantastisch goede ski' s
sturen eenvoudig door z'n Rocker, superstabiel ook op hoge
snelheden, groot drijfvermogen"  

 
Rick Draijer, skitest nieuwe RevoX 2RT sport/ cross ski.
"Beestachtige ski, zo direct en stabiel ook op hoge snelheid" 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »