Stand Up Paddling

SUPPEN! de snel groeiende en bijzonder trendy watersport Stand Up Paddling, of kortweg 'suppen'. Staande met een peddel op een brede surfplank beweeg je jezelf voort. Het suppen is een prettige manier om in de buitenlucht te bewegen, recreatief of als pittige body workout.

Naast de verkoop en verhuur van SUP boards, peddels en accessoires van oa Fanatic, Red Paddle, Brunotti etc. verzorgt Tuday Sports clinics, priveles en zelfs kinderpartijtjes. Ook tourtochten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, [email protected], girls/boys clinics enz. behoren tot de mogelijkheden. We organiseren onze SUP activiteiten onder meer in de haven van Heemstede, door de binnenstad van Haarlem, op de Molenplas en aan zee. Wij beschikken ook over een spectaculaire XL SUP waarmee het mogelijk is om met wel tien personen te suppen. In de haven al spannend, op zee een regelrechte adrenaline kick, voor volwassenen en kinderen!

Tuday Sports werkt samen met Board Guru. Onze clinics en kinderpartijtjes worden begeleid door de ASI gecertificeerde instructeurs. ASI is een internationaal erkende standaard voor surf en sup instructeurs.
LET OP: Deelnemers aan SUP clinics, kinderpartijtjes of tourtochten, suppen op eigen risico. Iedere supper dient te kunnen zwemmen of in het bezit te zijn van een zwemdiploma. 


SUP kennismakingsles, 1 uur, incl. materiaal € 27,50 pp
SUP tourtocht, 1,5 uur, incl. materiaal. Minimaal 5 personen € 17,50 pp
SUP XL kinderpartijtje, 10 kids, 1 instructeur € 250,00 
SUP verhuur, 1e uur € 15,00 pp
SUP verhuur, elk volgende uur € 10,00 pp
SUP training, 1 uur, excl. materiaal € 20,00 pp
SUP training, 1 uur, incl. materiaal € 25,00 pp 
SUP kinderpartijtje 6 tot 15 kinderen, incl. materiaal € 22,00 pp
SUP groepenles - tour (vrijgezellenfeest) 1,5 uur incl. mat. € 25,00 pp
NIEUW [email protected], een waar SUP en SURF spektakel voor de gevorderde suppers!


Bekijk ook eens de Stand Up Paddling producten in ons assortiment of kom kijken in de winkel.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »