Service en Onderhoud

Wij verzorgen in onze eigen werkplaats in Heemstede het onderhoud aan je ski's, snowboards, skischoenen, longboards, stepjes enz.

Wintersport

Of je nu beginner, recreant of topsport wintersporter bent, je materiaal zal optimaal geprepareerd moeten zijn voor de sneeuw. Dit maakt het wintersporten niet alleen gemakkelijker, het is ook belangrijk voor je eigen veiligheid: met een ongeslepen ski of snowboard bijvoorbeeld over een ijzige piste is voor de meeste wintersporters niet zo'n heel goed idee.

Bij Tuday Sports beoordelen wij uw ski's of snowboard vakkundig en behandelen wij deze waar nodig. Belag reparaties, slijpen, waxen monteren en afstellen is binnen enkele dagen gereed. Wij leveren handwerk of voeren het werk semi-automatisch of volautomatisch uit (Wintersteiger & Montana Crystal Glide), al naar gelang uw wens.

Wij voeren het onderhoud na afspraak binnen 2 tot 10 dagen uit. Voor een meerprijs is 24-uurs service mogelijk. U kunt uw materiaal tijdens onze openingstijden brengen op onze locatie Nijverheidsweg 17, of na telefonische afspraak ook buiten deze tijden. Vragen, bel ons gerust op 06- 3901 3070.

Tarieven winter 2018/2019

Kleine beurt ski/snowboard

Waxen en slijpen: vlakslijpen, structuurslijpen, kanten tuning en hotwax.

Ski's waxen/slijpen € 22,95
Snowboard waxen/slijpen € 32,95

Ski of snowboard beschadigd? Laat het even door ons beoordelen. Wij vaak het belag repareren - dat is het loopvlak van de ski of het snowboard. Dit houdt in het reinigen, het belag opvullen en het vlakken van de ski of het snowboard. Tarieven op aanvraag en na beoordeling van de schade.

Grote beurt ski/snowboard

Totaal onderhoud: belag opvullen, vlakslijpen, structuurslijpen, kanten tuning en hotwax.

Totaal ski € 32,95
Totaal snowboard € 43,95

Extra services

Afstellen ski's

Met goed afgestelde skibindingen voorkomt u blessureleed. Wij kunnen voor u de juiste DIN waarde berekenen en instellen.

Kosten € 9,00

Monteren skibindingen

Ook voor het (over)monteren van uw skibindingen kunt u bij Tuday terecht. Dit is inclusief afstellen.

Kosten € 23,00

Skischoenen aanpassen / vervormen

Skischoenen die pijn doen, een brandering gevoel geven of zelfs kramp opleveren. We kennen het allemaal. Maar daar is wat aan te doen. Wij kunnen uw skischoenen aanpassen en vervormen. Dat geldt zowel voor nieuwe schoenen als voor gebruikte schoenen.

Kosten € 15,00

 per schoen

Snowboard bindingen (de)monteren

Snowboards kunnen alleen onderhoud krijgen wanneer de bindingen zijn gedemonteerd. Wanneer je niet zelf de bindingen hebt verwijderd dan doen wij dat voor je. Na het onderhoud monteren we de bindingen weer.

Kosten € 15,00

Wanneer je zelf je bindingen demonteert en monteert, dan bespaar je daarmee dus € 15,--. Da's snel verdiend. Vergeet niet bij het demonteren je stance te noteren!

Longboards, steps en skates

Draaien je wielen niet meer lekker? Misschien is er dan zand of water in je lagers gekomen. Mogelijk kunnen wij dit nog smeren en anders moeten er nieuwe ABEC lagers in. Wij kunnen deze voor je monteren. Wielen versleten of wil je hardere of juist zachtere wielen? Wij monteren deze graag voor je. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor onderdelen en zelf aan de slag gaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »