Kindergarantieplan

Een aantrekkelijk inruilprogramma!

Kinderen kunnen heel snel groeien waardoor het wintersport materiaal maar een of twee seizoenen mee kan gaan. Wintersport wordt dan al snel erg kostbaar.

Tuday Sport tracht wintersport voor gezinnen betaalbaar te houden met het unieke kindergarantieplan op nieuw materiaal en inruilgarantie op gebruikt materiaal. Hierdoor wordt kopen veelal voordeliger dan huren! Met het kindergarantieplan bieden wij u een vaste inruilprijs op ski's en schoenen bij aankoop van ander materiaal. Al het gebruikt materiaal is technisch 100% in orde en wordt gebruiksklaar afgeleverd.

Inruilprijzen

Na 1 jaar: 70% van het aankoopbedrag
Na 2 jaar: 50% van het aankoopbedrag
Na 3 jaar: 35% van het aankoopbedrag

 

Voorbeeld met skiset

U heeft bij ons eerder een kinder skiset gekocht voor € 150 en u wilt dit inruilen voor bijvoorbeeld een snowboard. Hieronder ziet u wat de inruilprijs is. Dit bedrag wordt dan in mindering gebracht op het snowboard.

Inruil na Inruil % Inruilwaarde
1 jaar 70% € 105,00
2 jaar 50% € 75,00
3 jaar 35% € 52,50

Zelf kopen of huren?

Uw kind heeft met het kinder garantieplan altijd zijn of haar eigen mooie skiset en schoenen. De afschrijving is veelal lager dan de huurprijs van dergelijk materiaal. Daarnaast voorkomt u dat u in Nederland of op plaats van bestemming materiaal moet passen en huren. Maar al te vaak is dit een stressvolle start van de vakantie die aan het einde van de vakantie nog een keer terugkomt bij het inleveren. U voorkomt dit met eigen materiaal.

Nieuw Ski Abo

Huren voor een langere periode, ook dat kan bij ons. Ideaal als de wintersport wat vaker wordt bedreven dan een weekje per jaar. Denk hierbij aan skiles bij een indoor skihal of buitenbaan, een kort skiweekend dichtbij huis en natuurlijk de wintersport vakantie's. Het voordeel is dat u kind een skiset huurt 'op maat'. Een perfect passende skischoen met de juiste skilengte. Deze set kunt u huren voor 3 of voor het seizoen 6 maanden. Meer informatie en prijzen in onze shop.
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »