Over ons

Tuday Sports, Funsports & Ski is opgericht in 2010. Wij leveren onze klanten producten, services en diensten via onze website en vanuit onze shop en bezoeklocatie in Heemstede.

In de maanden april tot oktober zijn Stand Up Paddling en de verkoop van Conway Sport Bikes onze hoofdactiviteit. We richten ons dan met name op advies, verkoop, verhuur en clinics in Stand Up Paddling (Suppen) van oa de merken Fanatic en Red Paddle Co., groeps tourtochten, [email protected] sea, en individuele sup lessen voor beginners en gevorderden. Tevens zijn wij dealer van Conway Sport en E-Bikes. Advies, service en onderhoud wordt tevens door ons verzorgd.

Tijdens de wintermaanden is SKI onze core business. Wij richten ons dan vooral op de WINTERSPORT. Vanuit onze ervaring als gediplomeerd skileraar zijn wij specialist in de wintersport. We adviseren u over de aanschaf van materiaal als schoenen, ski's, snowboards en bescherming maar ook over kleding en accessoires. In ons assortiment vindt u zowel nieuw als gebruikt materiaal. Ook voor professioneel onderhoud van uw materiaal kunt u bij ons terecht. Vakkundig beoordelen wij uw materiaal en behandelen waar nodig.

RenTuday is onze verhuurtak voor ski materiaal tijdens de wintermaanden en voor funsport artikelen in de zomermaanden.

Wij kunnen veelal snel leveren tegen gunstige prijzen. We sturen artikelen op, maar afhalen op ons bezoekadres is ook mogelijk - dit is tevens onze showroom en outlet locatie. Hier kunt u ook terecht voor service. We zijn trots op onze naam en aanpak, en op onze service en dienstverlening aan onze klanten. Bekijk rustig eens onze categorieen en producten en doe zo uw voordeel, of kom eens langs op de vaste dagen dat wij aanwezig zijn. Heeft u vragen, mail of bel ons gerust.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »