Klantenservice
Voor alle vragen en/of opmerkingen kunt u gebruik maken van het hiernaast getoonde formulier. Ook kunt u ons mailen via [email protected]


1 Aanmelden
1.1 Moet ik me registreren om te bestellen?
Nee, dat hoeft niet. U dient dan wel alle gegevens in te voeren bij de bestelling. Overweegt u vaker te bestellen, dan raden we u aan een account aan te maken op onze website. Dit versnelt het bestellen. Bij registratie wordt u niet automatisch aangemeld op onze nieuwsbrief.
1.2 Ik heb me op de oude webshop geregistreerd, en nu?
We hebben alle klantgegevens overgezet. Het enige dat we niet konden overzetten waren de wachtwoorden: wij kunnen die niet lezen.

U kunt uw account in onze webshop heractiveren door uw wachtwoord te resetten. Na het ingeven van uw email adres ontvangt u per email een nieuw wachtwoord.

Klik hier om uw wachtwoord te resetten.
2 Levering
2.1 Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wij streven ernaar iedere bestelling welke voor 15.00 uur wordt gedaan dezelfde dag nog aan te bieden bij Post.NL. Wij hebben bij Post.NL een 24 uurs service. U kunt via Track & Trace uw bestelling volgen.
2.2 Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
U kunt bij uw bestelling aangeven dat u uw order af wenst te halen in Heemstede. U ontvangt van ons een bericht wanneer uw bestelling klaar staat.
3 Gebruikt materiaal
3.1 Verkopen jullie tweedehands materiaal
Ja. Naast nieuw materiaal hebben wij een steeds wisselende voorraad tweedehands materiaal. Dit kunnen hardwaren zijn die we hebben verkregen via inruil maar ook ex-rental en demo artikelen verkopen wij als tweedehands.

Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid hun eigen artikelen te verkopen in onze winkel waarbij 75% van de verkoopprijs naar onze klanten gaat.
3.2 Kopen jullie gebruikt materiaal in?
Nee, wij kopen geen gebruikte artikelen van u in. Bij aankoop van nieuwe hardwaren kunt u wel uw gebruikte artikelen inruilen - dit kan een interessante korting opleveren.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw gebruikte ski's, snowboards en schoenen bij ons te koop aan te bieden. Bij verkoop ontvangt u 75% van het verkoopbedrag. 25% wordt door ons ingehouden.

4 Retourneren
4.1 Hoe kan ik mijn artikel retourneren?
We hebben een aparte pagina ingericht voor onze retourprocedure. We komen te allen tijden met een oplossing.
4.2 Mijn artikel is kapot. Wat nu?
Komt u er na opening van de verpakking achter dat uw bestelling defect is neem dan binnen 24 uur contact met ons op om onnodige discussies te voorkomen. Wij komen er samen zeker uit.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »