Like en deel actie

Turner Dutch Designed Skis is een nieuw merk met wintersport hardware waaronder ski' s en stokken. De interesse in Turner skis groeit gestaag en wij willen zoveel mogelijk wintersporters bekend maken met dit nieuwe trendy merk. Om meer volgers van onze producten en activiteiten te krijgen hebben wij ook dit winterseizoen een 'deel en like' actie opgesteld. We verloten twee Turner short ski sets onder onze volgers!! 

In 2012 zijn wij gestart met de shortski EAA78, een twin tip short ski voor juniors en seniors. Een zeer veelzijdige korte carveski met skibinding welke zeer makkelijk stuurt en draait, goed pakt op harde ondergronden en door z'n woodcore ook nog eens stabiel is op hogere snelheid. Wij maken deze set compleet met een Rossignol Axium 100 binding. Ideaal als korte ski of leuk voor erbij!

DEEL en WIN!  

Om kans te maken op een set Turner EAA78 short ski' s vragen wij u onze Facebook pagina Tudaysports te liken, zoveel mogelijk te delen bij al uw vrienden en bekenden. Uit alle deelnemers trekken wij een winnaar. Deze mag de set tijdens ons outlet weekend op komen halen.

Doe mee klik hier om direct naar onze Tuday Sports Facebook pagina te gaan!

Actie loopt van 13 december 2016 t/m 3 februari 2017

Short ski
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »